Heeft u hulp nodig bij het opzetten of beheren van uw website? Of met het schrijven van nieuwe (SEO proof) teksten voor uw site? Of wilt u een geheel nieuwe site en vraagt u zich af welke informatie er wel en niet op moet?

Met meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied hebben CMS systemen geen geheimen meer voor mij. Zoals de bekende systemen WordPress, Joomla of Drupal. Ook in custom made CMS systemen vind ik snel mijn weg.

Mijn kracht ligt in het bepalen van de juiste media- en contentmix. Ik denk met u mee over welke informatie het beste op de website kan worden geplaatst. En welke informatie u beter via andere kanalen kunt aanbieden. Hoeveel tekst is nog leesbaar? En hoe ingewikkeld mag of hoe makkelijk moet de tekst worden? Past de presentatie van de site eigenlijk wel bij uw doelgroepen? En zijn de door de organisatie aangeboden teksten wel op taalniveau B1 (en dus leesbaar voor 80% van de Nederlanders)? 

Ik denk graag met u mee.

Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of Snapchat, ik ken de publieksgroepen die op deze social media zitten en weet ze te bereiken. En ik kan u vertellen of en welk social media kanaal voor u en uw doelgroepen interessant is.

Het succesvol inzetten van social media kost veel tijd en inzet van u of uw medewerkers. Het is zonde wanneer u na een aantal maanden er achter komt dat u nog steeds maar een handjevol volgers hebt en het regelmatig posten van een interessant bericht een opgave wordt. Dat kan gelukkig anders.

Wanneer social media wordt ingezet als middel in een goed doordacht communicatieplan, versterkt dit uw hele marketingconcept. Een middel waar van te voren over is nagedacht qua input, beoogd effect en vooral, uiteindelijk resultaat. Met andere woorden: wat moet het opleveren en wordt dat ook bereikt? En wat moet ik hiervoor doen? Vertaald in harde cijfers over stijging van verkoop, naamsbekendheid, klanttevredenheid etc. Het simpele kosten-baten verhaal dus. Zodat uw input uw bedrijf verder helpt.

Daar help ik u graag bij!